KunstiKoos op locatie

                                                               'in de Paterstuin'                                  

Deze schilder-workshop vindt plaats in de Paterstuin. De tuin van de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Kade is met recht een verborgen pareltje. De tuin grenst aan het water van de Molenbeek. Met zijn monumentale bomen, kleurrijke bloemen, groene gazons, vijver en historische architectuur is deze plek een perfecte inspiratiebron voor je schilderij. Tijdens deze middag kun je jouw creatieve talent ontdekken, experimenteren met verschillende schildertechnieken zoals aquarel, acrylverf of krijt en je eigen stijl ontwikkelen.

Koosje Breugelmans zal je tijdens deze middag begeleiden met haar kennis, tips en ‘een helpende hand’. Je krijgt nuttige tips en leert beter te kijken naar vormen, kleuren, lichtval en perspectief.
Ze zal je waardevolle feedback geven en je helpen bij het ontwikkelen van je technische vaardigheden en artistieke expressie.
Ervaring is niet nodig, het gaat niet zozeer om het resultaat maar om het plezier wat je beleeft in dit creatieve proces. Buiten schilderen is namelijk een hele uitdaging maar ‘oefening baart kunst’.

Naast het schilderen zelf, zullen we ook aandacht besteden aan het creëren van een rustige en inspirerende sfeer. Waarin je kunt genieten van de serene omgeving en de harmonie van de kerktuin.

Of je nu een ervaren kunstenaar bent, een hobbyist die op zoek is naar een leuke en creatieve bezigheid, of gewoon wilt genieten van een vredige dag in de natuur, deze schildermiddag biedt voor iedereen iets leuks. Een unieke ervaring en daarnaast ook een mooie manier om anderen te ontmoeten.

Je kunt je eigen schildermateriaal meenemen. Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van schilderen, zijn er basismaterialen beschikbaar om mee te oefenen. Er zijn wat bankjes in de tuin maar voel je vrij om je eigen picknickkleed of stoeltje mee te nemen, zodat je zelf je plekje kunt kiezen. Vergeet niet om je zonnebrandcrème en een hoed mee te nemen, zodat je goed beschermd bent tegen de zon. Bij slecht weer wijken we uit naar het vlakbij gelegen Atelier KunstiKoos.

Geef je vandaag nog op voor een workshop, ontdek je artistieke kant en geniet van de mooie Paterstuin.

 

De workshop gaat alleen door met voldoende deelnemers, dus meld je tijdig aan!
De datums waarop een workshop wordt gegeven: donderdag 14 september, 28 september, 12 oktober en 26 oktober, steeds van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: €19,50 per persoon per middag. Locatie: de tuin achter Kade 23, 4703 GA Roosendaal

Aanmelden: jcm.breugelmans@gmail.com of 06-10853776

De workshop op 13 juli 'in de Paterstuin' was een echte uitdaging ; want , voor sommige, een eerste kennismaking met verf en kwast, én ook nog schilderen 'en plein air'(in de vrije natuur) is super moeilijk.. dus.. zeker knap gedaan!

 

workshop op maat, voor vrienden, collega of familie uitje: 

Bij voorbeeld €19,95 pp (min.10 pers) €24,95 (8 pers.) €33,50 (6 pers.) €49,95 (4 pers.) inclusief schilder materiaal, koffie/thee en wat lekkers. Vraag naar de verdere mogelijkheden.

                                                                                  workshop aquarel

workshop Pasen

vraag naar de mogelijkheden op maat

groeps-uitje

Vriendinnen-uitje

Vriendinnen-uitje 'Kersen op het doek'

Bedrijfsuitje

het eindresultaat , wat een fleurig geheel!